Kan ik mijn patiënten verwijzen naar de poliklinische zorg van de Havenpolikliniek?
De poliklinische zorg is mogelijk op de locatie Havenpolikliniek. Er zijn spreekuren en waar nodig worden afspraken omgezet naar een bel- of videoconsult.

Deze polikliniek heeft geen spreekuur in de Havenpolikliniek.
De polikliniek MDL van het IJsselland ziekenhuis blijft gesloten tot eind 2020.

Zijn de poliklinieken telefonisch bereikbaar?
Alle poliklinieken zijn telefonisch bereikbaar. Als u een spoedafspraak wilt inplannen of een vraag heeft voor een specialist adviseren wij u om telefonisch contact op te nemen met de desbetreffende polikliniek. Klik hier voor de telefoonnummers van de poliklinieken van de Havenpolikliniek.

Hoe zit het met de subacute zorg van Havenue voor kwetsbare ouderen op de locatie Havenpolikliniek?
De subacute zorg van Havenue biedt multidisciplinaire screening op de locatie Havenpolikliniek. De subacute zorg is telefonisch bereikbaar (9 -17 uur). Telefoonnummer voor huisartsen 010 404 3404. Verwijzen gaat via ZorgDomein. Voor algemene vragen info@havenuerotterdam.nl of via 010 404 3447.

Hoe word ik geïnformeerd over de aanpassingen in het beleid en spreekuren van de poliklinische zorg Havenpolikliniek (en de partnerziekenhuizen)?
Wij informeren verwijzers over de aanpassingen in het beleid van de Havenpolikliniek via deze pagina. Voor het beleid van de poliklinische zorg per ziekenhuis kunt u het beste de website van het desbetreffende ziekenhuis raadplegen of telefonisch contact met de relatiemanagers opnemen.

Wat moeten mijn patiënten weten voor hun afspraak in de Havenpolikliniek?
Voor informatie hierover verwijzen we naar de veelgestelde vragen voor patiënten/bezoekers van de Havenpolikliniek. Klik hier.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het algemene telefoonnummer van de Havenpolikliniek voor huisartsen 010 404 3440.