Kan ik mijn patiënten verwijzen naar de poliklinische zorg van de Havenpolikliniek?
De poliklinische zorg is weer mogelijk op de locatie Havenpolikliniek. De spreekuren zijn hervat en waar nodig worden afspraken omgezet naar een bel- of videoconsult.

Deze poliklinieken ontvangen weer patiënten

  • De polikliniek oogheelkunde, uitsluitend op maandag, dinsdag en vrijdag.
  • De poliklinieken geriatrie, interne geneeskunde, pijn cardiologie, kno, longgeneeskunde en urologie, Dermahaven, Kinderhaven, neurologie, chirurgie, gynaecologie, MDL, orthopedie, reumatologie, bloedafname en kaakchirurgie.
  • Radiologie (MRI, CT, Echo en Bucky) is uitsluitend open op afspraak.

Deze polikliniek heeft geen spreekuur (meer) in de Havenpolikliniek.

  • De polikliniek MDL blijft gesloten tot eind 2020.

Alle poliklinieken zijn telefonisch bereikbaar. Klik hier voor het telefoonnummer van de poliklinieken in de Havenpolikliniek.

Zijn de poliklinieken telefonisch bereikbaar?
Alle poliklinieken zijn telefonisch bereikbaar. Als u een spoedafspraak wilt inplannen of een vraag heeft voor een specialist adviseren wij u om telefonisch contact op te nemen met de desbetreffende polikliniek. Klik hier voor de telefoonnummers van de poliklinieken van de Havenpolikliniek.

Hoe zit het met de subacute zorg van Havenue voor kwetsbare ouderen op de locatie Havenpolikliniek?
Havenue biedt weer multidisciplinaire screening op de locatie Havenpolikliniek maar in juli alléén op de woensdag (half aug ook op donderdag). De subacute zorg is 5 dagen per week telefonisch bereikbaar (9 -17 uur). Telefoonnummer huisartsen 010 404 3404. Verwijzen gaat via ZorgDomein. Voor algemene vragen info@havenuerotterdam.nl of via 010 404 3447.

Hoe word ik geïnformeerd over de aanpassingen in het beleid en spreekuren van de poliklinische zorg Havenpolikliniek (en de partnerziekenhuizen)?
Wij informeren verwijzers over de aanpassingen in het beleid van de Havenpolikliniek via deze pagina. Voor het beleid van de poliklinische zorg per ziekenhuis kunt u het beste de website van het desbetreffende ziekenhuis raadplegen of telefonisch contact met de relatiemanagers opnemen.

Wat moeten mijn patiënten weten voor hun afspraak in de Havenpolikliniek?
Voor informatie hierover verwijzen we naar de veelgestelde vragen voor patiënten/bezoekers van de Havenpolikliniek. Klik hier.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het algemene telefoonnummer van de Havenpolikliniek voor huisartsen 010 404 3440.